Uncategorized

Afslankbegeleiding & Gezondheid

Gezond gewicht & gezondheid gaan hand in hand

Vitaliteit begint met een schoon lichaam met zo min mogelijk afvalstoffen en een laag viscerale vet waarde ofwel buik vet. Wij zetten ons in om dit gefundeerd aan te pakken, medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd.

Bij Royal Care kun je op verschillende manieren aan je gewicht & gezondheid werken.

  • Het 3Care Gezondheidsprogramma zorgt ervoor dat het lichaam afvalstoffen en overtollige vetreserves verliest, maar zonder dat dit ten koste gaat van gezond spierweefsel. Het doel is dat iedereen lekker kan eten, zonder tekorten. Daarbij is het belangrijk voldoende water te drinken en voldoende te bewegen. Kortom, terug naar de basis. Deze methode zet het zelf herstellend vermogen van je lichaam aan! Klik hier voor meer info
  • Wil je tijdens het werken aan je gezondheid een beetje hulp van buitenaf zodat je huid net zo snel straktrekt als dat jij afvalt? dan is Vip bodytraining iets voor jou! VIP Transion werkt met elektrische impulsen. Deze zetten vet om in spierweefsel. Deze elektrische impulsen laten uw spieren op een specifieke manier bewegen. De vetstofwisseling wordt hiermee op gang gebracht.
  • Heeft jouw lichaam een reset nodig? Heb je last van chronische aandoeningen of ziekte of wil je graag fitter zijn? Dan is orthomoleculaire geneeskunde iets voor jou. Orthomoleculaire geneeskunde is maatwerk. Elke aandoening geeft zijn eigen verstoring in het lichaam en vraagt om een juiste dosis vitaminen en mineralen en bijpassende voeding.
  • Eventuele tekorten aan vitaminen, mineralen en aminozuren kunnen we door meting vaststellen. Ook door de bioresonantie meting krijgen we meer inzicht in o.a. bloedsuiker, gifstoffen, cholesterol, vetstofwisseling. Door tekorten aan te vullen d.m.v. voeding en supplementen wordt je zelfherstellendvermogen geactiveerd.

You may also like...