Uncategorized

Huidverzorging

Een gezonde stralende huid valt of staat met een goede dagelijkse reiniging.

Het is verstandig elke avond de huid te reinigen om zo vervuiling van buiten, afvalstoffen vanuit onze huid en eventuele make-up te verwijderen. Daarna kun je tekorten in de huid aanvullen met een bij de huid passend serum en dag- of nachtcreme. Wil je nog een stapje vergaan dan is 1-2 keer per week de huid te scrubben om zo dode huidcellen te verwijderen zodat het serum en de creme beter worden opgenomen door de huid. Heb je nog een beetje tijd over dan is masker op zijn tijd een goede aanvulling.

Tip: er zijn bij Royal care ook nachtmaskers verkrijgbaar. Tijdwinst!

Salonbehandeling

Om de basis van thuisverzorging van de huid te verdiepen kun je regelmatig je huid een dieptereiniging geven. Laat je adviseren door Jacqueline welke behandeling het beste bij je past. Neem een kijkje op de site naar de mogelijkheden.

Met welke huidverzorgingsmerken werkt Jacqueline?

Sinds 1998 werk ik met het mooie cosmetica merk MATIS uit Parijs. Matis blijft zich vernieuwen en staat vooraan in de strijd tegen huidveroudering. Klik voor meer informatie hier.

Mijn zoektocht naar natuurcosmetica eindigde bij Annemarie Börlind

Het merk Annemarie Börlind past helemaal bij mijn concept van orthomoleculaire geneeskunde waarbij optimale gezondheid van de mens centraal staat. Producten waarvan de werkzaamheid en verdraagzaamheid door onafhankelijke testinstituten wetenschappelijk zijn bevestigd. Zonder dat de producten belastend zijn voor mens en natuur.

Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier voor meer informatie.

No beauty shines brighter than that of a good heart

You may also like...