Eventuele tekorten aan vitaminen, mineralen en aminozuren kunnen we door meting vaststellen. Ook door de bioresonantie meting krijgen we meer inzicht in o.a. bloedsuiker, gifstoffen, cholesterol, vetstofwisseling. Door tekorten aan te vullen d.m.v. voeding en supplementen wordt je zelfherstellendvermogen geactiveerd.

Een goed advies kunnen we alleen maken als we jouw situatie samen helder in beeld hebben.

Tijdens het intakegesprek weeg ik jou eerst met de Tanita Bodyscan.

Deze weegschaal berekent het vetpercentage, vochtpercentage, viscerale vet (buikvet), spiermassa, botmassa, metabolische leeftijd en je BMI.

​Met de bioresonantiemeting breng ik de oorzaak van veel klachten in kaart.

Alles op aarde, dus ook wijzelf, heeft elektromagnetische velden. De trillingen van die velden kunnen we meten. Ieder orgaan heeft zijn eigen specifieke frequentie (trillingssnelheid).

Door verstoringen in die frequenties op te sporen, vinden we ook de organen- en orgaansystemen die minder goed functioneren. Daar richten we de behandeling dan verder op in met ‘voedings- en suppletie’ adviezen. 

Een bioresonantiemeting is pijnloos en veilig. Alle benodigde frequenties kunnen we meten dankzij een elektrode die je in je hand houdt. Op verschillende momenten herhalen we de bioresonantiemeting, zodat we jouw voortgang nauwgezet in de gaten kunnen houden.