VIP Transion werkt met elektrische impulsen. Deze zetten vet om in spierweefsel. Deze elektrische impulsen laten uw spieren op een specifieke manier bewegen. De vetstofwisseling wordt hiermee op gang gebracht.

Bij elke behandeling wordt het vetmetabolisme goed op gang gebracht. De prikkeling van dit metabolisch proces werkt ongeveer 48 uur door. Het is het beste als u twee maal per week komt voor een behandeling om dit metabolisch proces en de ontwikkeling van spiervezels voldoende op gang te houden. Naast de vorming van spieren en het verbranden van vet, zal ook het lymfesysteem en de doorbloeding worden gestimuleerd waardoor de huid er beter uitziet en afvalstoffen uit de spieren en weefsels worden gehaald.

Graag nodigen wij u uit voor een intake met proefbehandeling, die een uur duurt en € 65,00 kost. Tijdens deze intake, doen wij een eerste behandeling, hierdoor kunnen wij zien welke behandelvorm het best bij u past en zullen wij een persoonlijk behandelschema voor u opstellen.

Het minimale aantal behandelingen is 10 en de kosten zijn afhankelijk van het behandelplan.

PRIJZEN

  • Intake + behandeling of enkele behandeling € 75,00
  • Kuur van 10 keer € 669,00

Het resultaat

“Weet je hoeveel mijn buikomvang na de VIP Transion kuur is afgenomen? Wel 9 cm en 5 cm per been! Daar ben ik heel erg blij mee. Ik vraag aan Jacqueline of ze bij andere dames en heren ook zulke goede resultaten heeft behaald. Ze vertelt dat 95% van de cliënten hun buik en bovenbenen laat behandelen. Na tien behandelingen zijn ze gemiddeld 6 tot 8 cm kwijt. Het is niet alleen zo dat de wat dikkere dames deze resultaten hebben. Ook iemand van 1.69 meter met een gewicht van 61,5 kilo heeft de 7 cm gehaald. Ik kan niet anders zeggen dat dit gewoonweg super resultaten zijn. Ook zijn er vrouwen die liever hun buik en wiebelende bovenarmen ofwel ‘kipfilets’ strakker trainen. Ja, natuurlijk, je kunt elke dag braaf je buikspier oefeningen doen. Maar weten we niet allemaal dat dit soms gewoon niet helpt of, laten we eerlijk zijn, we er helemaal geen zin in hebben? Ik weet wel waar ik voor  kies! Bij de VIP ben je tien keer een klein uurtje ‘bezig’. Het kost je € 59,00 per keer. Dat heb ik wel over voor, gladdere, beter gestroomlijnde benen met minder ‘ham’ aan de binnenkant. Ik tennis inmiddels drie keer in de week en dat doet me goed. Merk dat mijn beenspieren sterker zijn geworden en het tennissen minder moeite kost. Sporten blijft lekker om te doen. Mijn kleding staat veel leuker en mijn spijkerbroek gaat weer moeiteloos dicht! Hoera!”

“De laatste jaren heb ik spierreuma met helaas regelmatig pijn in mijn spieren. Jacqueline vertelde over haar VIP Transion apparaat die spieren traint , vet omzet in spier maar ook gifstoffen uit de weefsels en spieren haalt en afvoert door middel van ons lymfesysteem en dat ik daardoor minder pijn zou kunnen hebben. Het klonk te mooi om waar te zijn. Het is ook best een hele uitgave, dus eerst maar een proefbehandeling geboekt. Wat een verrassing toen ik na de behandeling weer naast de stoel stond. Mijn benen voelde veel lichter en inderdaad zonder pijn! Wat een verademing. Ik heb direct een kuur ingeboekt en ben 2 keer per week gegaan met zelfs nog een weekje vakantie tussendoor. Heb helemaal geen gehad tijdens de kuur tot zeker 2 maanden daarna. Weet je wat nog een extra kadotje is? Ik ben ook nog 8 cm kwijt op mijn buik en 4 cm op mijn benen en de huid ziet er strakker uit! Ik ben zo blij.

Ik ga nu 1 keer per maand naar Royal Care voor deze behandeling en combineer het gewoon als ik toch voor mijn gezichtsbehandeling kom.