MATIS.
Een Parijs’ merk bij uitstek.

Sinds 1936 is MATIS zich blijven ontwikkelen.

Matis is een merk dat verschillende tijden en modes heeft doorstaan en met zijn lange ervaring in de wereld van schoonheid is het altijd in de buurt van de vrouw en haar behoeften.

Een karakteristiek Parijs merk en expert in professionele schoonheidsverzorging. Knowhow, kwaliteit, gerichte oplossingen en meer! In 1936 werd het Matis-laboratorium door Dr. Eugène Mavromati, een laborant, opgericht. Dankzij de kwaliteit van de producten en het vermogen tot innovatie en het doel om “het beste van wetenschap en natuur” te combineren, vestigde het Parijse laboratorium in 1946 zijn naam. Schoonheidsspecialiste en kleindochter Jeanne Mavromati liet hem inzien dat de psyche ook van grote invloed is op de huidconditie. Negativiteit zoals stress en vermoeidheid hebben een negatief effect op de huidconditie. De manuele behandelprotocollen kunnen de huid optimaal openstellen en optimale ontvankelijkheid creëren. De samenwerking tussen laborant Eugène Mavromati en schoonheidsspecialiste Jeanne Mavromati heeft een uniek merk gecreëerd: Matis.

MEER DAN 80 JAAR EXPERTISE

In 1977 sluit het Matis-lab zich aan bij Delalande, een farmaceutische groep. Matis-producten worden gemaakt in een laboratorium in de buurt van Parijs en voldoen aan farmaceutische normen. Het merk Matis opent zich in 1981 voor de wereld. Het logo, de grafische identiteit en de verpakkingen worden in 2004 gemoderniseerd. Met de lancering van de Réponse-lijnen in 2006 vestigt Matis zich als een belangrijke speler op de beauty- en wellnessmarkt in Frankrijk en wereldwijd. Het bevestigt zijn expertise met het motto: Matis, Professional Beauty Care. In 2016 viert Matis 80 jaar expertise en ontwikkelt zich nog steeds met succesvolle unieke formules. Onze belofte: vrouwen en mannen het beste van de vooruitgang in de huidverzorging te bieden, zonder in te leveren op veiligheid en kwaliteit.

Matis geeft garantie voor lang gevestigde schoonheidsexpertise, biedt wetenschappelijke ondersteuning van het laboratorium voor onderzoek en ontwikkeling en creëert specifieke en innovatieve behandelprotocollen. De producten worden gemaakt en geproduceerd in Frankrijk en bieden hoogwaardige formules met uitstekende composities en geuren.

EXPRESSIVE BEAUTY

Hoog geconcentreerde formules bieden snelle of zelfs onmiddellijke resultaten en bevatten de meest krachtige actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur, vitamine C en AHA’s. De luxueuze texturen samen met de esthetische behandeltechnieken vormen de beste condities om zichtbaar resultaat te behalen.

Voor iedere huid is er een geschikte lijn en behandeling ontwikkeld die een optimaal resultaat biedt.

RESULTAATGERICHTE PRODUCTEN

De doelgerichte productlijnen behandelen en verzorgen elk huidtype en elke huidconditie. De grote diversiteit aan maskers, serums, dag- en nachtcrèmes en behandelingen zorgen voor duidelijk zichtbaar resultaat.